Rosszkedvű hétvége
2011. december 11. írta: bozotvirag

Rosszkedvű hétvége

Csütörtök reggelre feldúlták a füzesgyarmati óriás adventi koszorút, és ellopták róla az öröm jelképét, a rózsaszín gyertyát. Rendőrség, feljelentés, düh, tehetetlenség érzet. Ma reggelre az egyik lila gyertyát is ellopták. Már csak fájdalom. Érthetetlen számomra, mire jó szétdúlni mások munkáját, beletaposni érzéseikbe, semmibe venni a közösség örömét. Próbálom én megérteni a másik oldalt is. Nem volt gyerekszobája, nehéz körülmények között él, megkeményedett a sok lemondástól, vagy csak egyszerűen nem tudja jó dolgában, hogy mit csinál, beivott, beszívott, meg akarta mutatni ki a "Jani". Nem tudom. Mentséget azonban nem találok számára. Sokan haragszunk rá, de ítélkezni nem mi fogunk felette!

Hab a tortán a rosszkedvemre, hogy tegnap este az X-Faktorból kiesett egy igazi nagy tehetség, az őserő - Tarány Tamás. Amilyen hitelesen énekelte a Vad Fruttik dalát, ahhoz hasonlót rég láttam. Kicsit keserű amit most leírok, de azt gondolom, van benne igazság: a mi országunkban, aki elhiszi egy percre is magáról és még el is mondja, hogy "lehetek én is az egyetlen", hát azt hamar pofán rúgják, hogy térjen már észre.

Rossz kedvem van! :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr803455998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örökbarát 2011.12.31. 18:55:20

Megértem a Dühödet, Évi !

Aki ezt tette buta, korlátolt, állat volt!
Még az állatoknak is több érzéseik vannak, nem igazából jó a hasonlat... ez van!
süti beállítások módosítása