Karácsony negyedik napja....
2012. december 28. írta: bozotvirag

Karácsony negyedik napja....

"Karácsony negyedik napja van, köszönt és minden jót kíván, négy nyafka macska, három veréb-zenész, két gerle és egy csíz a csupasz körtefán."

Végre volt időm egy kicsit szörfözni a neten, így jutottak el hozzám azok a képek, melyek Nagyszalontán készültek, Böjte Csaba gyermekeiről, amikor oda is megérkezett a Mikulás. A Péter András Baráti Kör cipősdoboz kampányának köszönhetően mi is csatlakoztunk az ajándék készítéshez. Számomra is meglepő volt,hogy a kollégáim közül is  milyen sokan készítettek ajándékkal megtömött, szép, díszes csomagot a gyerekeknek. Igen, szerettük volna egy sarokban megbújva látni a gyerekek arcát, de a képek is sokat elárultak az örömből. Épp itt volt az egyik kolléganőm, amikor megnéztem a videót,  könnyes szemmel kiáltott fel: "ott van a kislány, akinek én készítettem az ajándékot! Milyen szép, és hosszú haja van, mert tettem bele szép csatot is..." Határtalan boldogság volt az amúgy három nagy fiú és egy felnőtt lány anyukájának az arcán. Jónak lenni jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr584985463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása