Karácsony nyolcadik napja....
2013. január 01. írta: bozotvirag

Karácsony nyolcadik napja....

Köszöntelek 2013!

"Karácsony nyolcadik napja van, köszönt és minden jót kíván, nyolc nyúl a vadász oldalán, hét hattyú, tolla tiszta hó, hat tyúkanyó, öt szélkakaska, négy nyafka macska, három veréb-zenész, két gerle és egy csíz a csupasz körtefán."

Köszöntelek 2013! Bízzunk abban, hogy nem lesz nehezebb, mint az előtte lévő év volt, bízzunk benne, hogy kemény munkával, kitartással előre visszük kis világunk dolgait, akár személyes életünkben, akár az ország, a városkánk tekintetében. Lassan és fájdalmak közepette rájövünk, hogy nem számíthatunk senki másra, csak magunkra. Arra még nem sikerült rájönni, hogy összefogással, kiegyezéssel, egymás segítésével többre mennénk.(magyar mentalitás- mondják legyintve mások- én míg élek nem vagyok hajlandó ezt elfogadni) Sok-sok változás áll be az új esztendőben az életünkben, megújuló közigazgatás, államosított oktatás, vezető váltások, új hivatalok létrejötte, új törvények életbelépése, stb... A változás, mindig bizonytalansággal, félelemmel tölti el az embert, ott lebeg az ismeretlen, a kiszámíthatatlan. "A biztonság csak mítosz" mondta egyszer egy bölcs asszony, aki sok-sok nehézségen ment keresztül, mégsem adta fel soha, felvette a kesztyűt, hitt Isten akaratában, gondviselésében és rendíthetetlenül tette a dolgát. Nekünk sincs más dolgunk, csak tenni amit tenni kell. Kitartóan, önfeláldozóan, -és könyörgöm- néha fogjuk meg egymás kezét. Kívánok sok erőt hozzá! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr904990909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása