Hétvége
2009. május 17. írta: bozotvirag

Hétvége

Meleg és programgazdag volt a hétvége. A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdőben a helyi Egészségklub megrendezte hagyományos"Egészségnapját" Évek óta visszatérő rendezvényként látogathatják az érdeklődők. Volt saláta kóstoló, akupresszurás állapotfelmérés, kineziológus tanácsadása,előadás a csontritkulásról,vérnyomás-és vércukormérés, termékbemutatók, cseppek, számmisztika,szóval minden ami egy kicsit kényeztethet bennünket. A szervezők lelkesek és kedvesek voltak,aki eljött nem bánta meg. Jövőre ugyanitt!

Kiállításon is voltam. Soha nem hagynám ki Demján Ilona festőnő (városunk szülötte)képeit. Icu mindig megújuló tárlata igazi büszkesége Füzesgyarmatnak. Témái a világ iránti érzékenységét tükrözik,( Kirekesztve c. képe!) a színei pedig csak rá jellemzőek. A vörös, a sárga, annyira az övé, ha nem lenne szignózva, azt hiszem akkor is megismerném. Aki nem látta,kicsit szegényebb lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr301127400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása