Oázis a kampányban
2009. június 05. írta: bozotvirag

Oázis a kampányban

" Lélekemelő esték" címmel második alkalommal került megrendezésre a városi református gyülekezet szervezésében egy valóban lélekemelő este. Prof. Dr. Papp Lajos volt a vendégünk. Magáról azt mondja, Isten kegyelméből tálentumot kapott, hogy a szívével láthasson és érezhessen, hogy e tálentum megannyi lehetőségével és gyötrelmével segíthessen. Annyira egyszerű összefüggésekre világított rá, amiket már nem látunk meg, mert túl egyértelműek. Nem látunk a rengetek információtól, az értelmetlen hajszától,hiányzik a szeretet, az egymás megértésére törekvés. Ha megtanulnánk tisztelni a természetet,ha nem panaszkodnánk, hanem elhinnénk, hogy valóban árad a kegyelem minden nap, akkor változás állhatna be az egyének életében.

A majd két órán át tartó előadás alatt egy szó nem esett politikáról. Igazi oázis volt ez az este a több mint száz érdeklődőnek,túlpolitizált életünkben, lélekben megemelve, talán egy kicsit jobban bízva magunkban jöttünk haza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr901166427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása