Üvegvarázs
2009. szeptember 18. írta: bozotvirag

Üvegvarázs

Egy idős bácsi egyszer azt mondta, hogy az öregség olyan, mint a bankszámlád. Azt veszed le, amit összegyüjtöttél. Tanácsként pedig azt adta, hogy sok-sok boldogságot és szépet rakj félre emlékeid bankszámlájára.

A mai este is egy ilyen alkalom volt. A Füzesgyarmat Jövőjéért Polgári Egyesület és a Református gyülekezet közös rendezésében, kiállítás megnyitóra került sor, Schamschula Virág disz-és ólomüveg munkáiból. A rendezvény vendége volt Maczkó Mária, Magyar Örökség díjas népdalénekes, aki csodálatos énekével felejthetetlenné tette ezt az alkalmat. Annak,aki ma ott volt a templomban, egész biztosan gazdagodott az "emlékei bankszámlája". Boldogság volt, hogy együtt lehettünk, a szépség pedig ott volt a szemünk előtt.

A kiállítás egy hónapon át látogatható, a Füzesgyarmati Református Templomban. (2009.10.18-ig)

 

Üvegvarázs. 2009.09.18

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr431391609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása