Isten veled 2009!
2009. december 31. írta: bozotvirag

Isten veled 2009!

A legtöbben ilyenkor számvetést tartunk a mögöttünk álló évről. Számvetést személyes életünkről, országunkról, a világról. Nekem nagy szerencsém volt (nem dicsekvésből osztom meg veled, inkább hálából)-szerencsém mert volt, van egészségem, munkám, családom, barátaim, meleg a lakásom, még ki tudtam fizetni a számláim, és ritkán még meg tudok venni egy könyvet. Nehéz év áll mögöttem, mind anyagilag, mind szellemi téren, de panaszra nincs okom. Sokat kell dolgozni, sokat kell uralkodni magamon, hogy kibírjam ordítás, káromkodás nélkül ezt a felfordult világot.(ez nagyon sok energiát felemészt!) Nap mint nap keresni kell valami szépet, valami vidítót, kedveset, hogy ne felejtsek el mosolyogni. 2009-ben egyébként kevés okunk volt mosolyogni, olyan mélyre süllyedt az ország gazdaságilag és morálisan is, hogy azt már leírni sem lehet. Itthon, Füzesgyarmaton is, nagyon sok a megtört sorsú, reménytelen ember, sokan elveszítették, vagy meg sem találták már hosszú ideje a munkájukat. Egészségi állapota is katasztrófális az itt élők nagy részének,testileg, lelkileg sokan feladás közeli állapotban vannak. Nagyon szomorú dolgok ezek,ám hozzá tartozik ez is a 2009-es évhez, ezért is írtam, hogy hálából osztom meg veled kedves olvsó,-szerencsés vagyok.

Azt kívánom 2010-re, hogy múljon el a káosz, legyenek apró örömeink, képesek legyünk egymást tisztelni, megbecsülni, szeressenek bennünket, legyen mindig valaki aki megkérdezi:"hogy vagy?" és, ha nem vagy jól-legyen aki megvígasztaljon! Áldott, boldog új esztendőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr31635798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása