Közösségek
2010. május 22. írta: bozotvirag

Közösségek

Két merőben eltérő profilú közösség szervezett ma programokat Füzesgyarmaton. Délelőtt, a Füzesgyarmat Jövőjéért Polgári Egyesület szervezésében, a Piactéren egészségszűrés volt-vércukor, koleszterin, vérnyomásmérés, életmódtanácsadás várta az érdeklődőket. Az emberek szeretik, ha törődnek velük, így nem volt meglepetés, hogy érdeklődő volt bőven. Kb.120 fő alapszűréséről gondoskodott Barta Krisztina doktornő, és két segítője, Herczegné Mónika, és Koósné Margó. Hősiesen állták a rohamot, mindenkivel türelemesen, kedvesen bántak. Köszönet nekik!

Délután pedig az Anonymus Motoros Egyesület szervezésében motoros felvonulásban gyönyörködhettünk. Mindig nagy érdeklődés kíséri a menetet, a csillogó vasparipák, és az az életérzés, amit a motorosok sugároznak picit irígylésre méltó az átlag embernek. Ők egy összetartó, szabad közösséget alkotnak, lehet, hogy néha polgárpukkasztóak, néha szabadosan viselkednek, de mégis egy erős közösség tagjai. Ez az érzés, ami annyira hiányzik sok embernek, a megtartó közösség.

 

Egészségszűrés, 2010
Szelíd motorosok Füzesgyarmaton

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr742023735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása