Hajrá Kamut!
2010. július 27. írta: bozotvirag

Hajrá Kamut!

Pár hónappal ezelőtt az Index internetes portál elindított egy felhívást, miszerint az a magyarországi település, amelyik vállalja, hogy index.hu-ra kereszteli valamelyik utcáját, terét, dombját, legelőjét :))) annak cserébe nyilvánosságot biztosítanak, programokkal meglendítik álmos településeink életét. ( az elnevezés nem örökre szólt volna ) Abban a pillanatban hívtam néhány képviselőtársamat, gondolván, hogy van nekünk egy LENIN utcánk, milyen buli lenne már, ha neveznénk, hiszen elég morbid 2010-ben egy Leninről elnevezett utca. Füzesgyarmatra is ráfért volna egy kis hírnév, egy kis pezsgés, egy kis marketing. Azt gondoltam, hogy találok magam mellé néhány humorérzékkel megáldott, szárnyalni képes emberkét, de csalódnom kellett, kikerekedett szemek, némi csodálkozás az ép elmémet tekintve, ez volt a reakció. Egész egyszerűen lenyesték a szárnyaimat, én meg bolond hagytam. Soha többé nem fordulhat elő! Kamut azonban kész volt nagyot álmodni, és lám-lám, itt vannak a döntőben.

index.hu/belfold/2010/07/27/hol_legyen_az_index_utca_donto/  Kérek mindenkit segítsünk nekik, szavazzunk egy békési kis falura- nekik több vér volt a pucájukban!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr272179823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása