Kézműves szülinap
2010. szeptember 18. írta: bozotvirag

Kézműves szülinap

Régóta készültünk a mai napra, hiszen számunkra nagyon fontos napról, szülinapról van szó. Öt éves lett a Füzesgyarmati Kézműves Egyesület. Nem is olyan rég, még mindenki külön-külön művelte a mesterségét, de öt éve, szeptember elsején egyesületbe tömörülve, egymást folyamatosan erősítve megizmosodtatok. Vittétek a hírét városunknak rangos eseményeken-Nemzeti Vágta, Magyar Vidék Napja-egyre több helyről kaptok meghívást, hogy bemutassátok azokat a gyönyörű alkotásokat, termékeket, melyeket ti készítetek kemény munkával, isten adta tehetséggel, mindannyiónk örömére. Hogy ezt mennyire komolyan is gondoljátok arra példa volt az az adventi ünnepség, az a csodálatos betlehemi jelenet, amit nem felejt el senki fia ebben a városban. Isten éltessen benneteket, legyen szép az életetek, alkossatok úgy, hogy aki látja munkáitokat, büszkén húzza ki magát, és mondja,- ŐK A MIEINK!

Az ünnepi kiállítás után pedig maga János Vitéz jött el, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt. Délelőtt még reszkettünk az idegességtől, hogyan, hol fogjuk megrendezni ezt a programot, hiszen megállás nélkül esett az eső. János Vitéz (Boka Gábor művész úr) azonban Kecskemétnél járt, amikor értesített bennünket, hogy hozza magával a Napot, minden rendben lesz. És délutánra tényleg kisütött a nap. Fergeteges előadásával elvarázsolt bennünket a Direktor úr, vidám, mosolygós pontot téve a mai rendezvényre. :)))

 

Kézműves szülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr442306216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása