Töredék galéria
2010. november 16. írta: bozotvirag

Töredék galéria

Mint arról már egyszer hírt adtam, 5 éves lett a Füzesgyarmati Kézműves Egyesület. Pontosabban szólva, szeptember elsején. Hol van az már? Úgy repülnek a napok, hogy észre sem vesszük, itt van Advent első vasárnapja, 28.-án, ahol a Kézművesek ismét jelen lesznek. Újra felállítjuk a Betlehemet, (a bábok eddig pihentek, de alig várják, hogy újra megörvendeztessék a népeket) elkészül az adventi koszorú, lesz kis kézműves vásár, gőzölög majd a forró tea, az illatos forralt bor, és lesz szép lélelmelengető műsor is. Mindenkit várunk szeretettel!

Az alábbi zenés fotóalbum, egy töredék galéria az elmúlt öt évből, sok minden kimaradt, de mégis látható, érezhető az az öröm és szeretet amit ez az egyesület nyújt az itt lakóknak. Isten éltessen benneteket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr312453254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása