Megint egy hétvége
2009. május 23. írta: bozotvirag

Megint egy hétvége

Mondja valaki, hogy unalmas az élet vidéken! Megint egy hétvége kisvárosunkban, változatos programokkal. Schamschula Virág ólomüveg képei, és a Vejsze együttes finom zenéje tökéletes párosításnak bizonyult.Beindult a szezon, szikrázó napsütés,kellemes környezet, igényes műsor,igényességre szomjazó közönség. Talált, sűllyedt! Köszönöm.

 

Motoros találkozó is volt a hétvégén. Több éve már, hogy az Anonymus Motoros Egyesület szervezésében, minden év májusában, három napon át tartó motoros találkozónak ad otthont Füzesgyarmat. A délutáni felvonuláson mindenféle mocival és motorcsodával találkoztunk. No nem olyan szigorú formációban történt a bemutató, mint a filmen,de igazán nagy érdeklődő közönség nézte a színes felvonulást. A város minden szilárdburkolatú utcáján bemutatkoztak, a lakosság nagy örömére.

Köztudott, hogy a motorosok több nemes cél mellé álltak már, (gyermekkórházak, árvaházak megsegítése, stb...) itt is segítettek, ők voltak az elsők, akik az építendő játszóterünkhöz "Téglajegyet" vettek. A néha morcona külső mögött érző szívek lakoznak. Tehát, ismét beigazolódott a régi mondás: ne ítélj elsőre(külsőre)!

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr221139627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása