Kopogtatás...
2010. február 07. írta: bozotvirag

Kopogtatás...

" Kipp-kopp kopogok, találd ki, hogy ki vagyok? Találd el a nevemet, elfoglalom helyedet!"

A helyfoglalásért elkezdődött a küzdelem, holnaptól minden magyar választópolgár várhatja a kopogtatócéduláját, és azt is aki kopog érte. A pártok aktivistái a rajtvonalnál állnak-ki lesz a gyorsabb, ki gyüjt többet, szebbet, jobbat. Egy picit előszűrő is ez a gyüjtögetősdi, látható lesz, mennyire ábrándultak ki az emberek az elmúlt nyolc év alatt a soha nem látott mocsokból, mennyire akarják, hogy vége legyen a zuhanórepülésnek. Ha kiábrándultak, lehet, hogy kidobják a cédulát, vagy elküldik a lelkes aktivistát melegebb éghajlatra. Ha véget akarnak vetni az áldatlan állapotnak,odaadják az általuk szimpatikusnak vélt pártnak. Én azért még bízok abban, hogy maradt annyi ereje ennek a kiszipolyozott nemzetnek, hogy tud tenni magáért, tud választani, dönteni.

Aki ismer, az tudja, hogy én hová adom a voksomat, és kinek segítek gyüjteni a kopogtatócédulát, ezért tisztelettel kérem, ha minket tüntet ki bizalmával, ne a munkahelyemre hozza a cédulát, ui. az mindenki számára tilos! Keresem, keressük egymást-biztosan találkozunk! Próbáljunk meg tisztességesen viselkedni, betartani a szabályokat, igaz ez az utóbbi években nem volt divat. Itt az idő- változtatni ezen! :)))

Ha kívánságműsor lenne, ezt a vidám nótát kérném az MSZP-nek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr1001737244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása