Veterán vendégek
2011. július 07. írta: bozotvirag

Veterán vendégek

Világraszóló eseménynek voltunk tanúi Füzesgyarmaton június 30.-án Az időjárás szeszélye miatt hetek óta azon izgultunk, hogy a várva várt vendégeinkhez és persze hozzánk,legyen kegyes az égi vezér. Csak most és csak bennünket, kerüljenek ki az egyre tornyosuló fellegek. És meghallgattatott! Mint egy védett szigeten, itt szép és kellemes idő várta a különleges esemény kezdetét.

A 18 órát nagy izgalommal várta a város lakossága, hiszen ekkor érkeztek meg a Veterán Autoclub Hungary II. Millenniumi Emléktúra résztvevői. A felvonulás a Városháza elől indult, -a Füzesgyarmati Mazsorett Együttes és a Csökmői Fúvószenekar felvezetésével,-egészen a Kastélypark fürdőig. Igazi autócsodáknak lehettünk szemtanúi: Wanderer W25k 1936, Magosix 1929, Bugatti 1924, Okland 1918, RollsRoyce 1937, 1935, Fiatt 1934, Mercedes 1950. A csapat résztvevői meghatottan mondták, hogy ilyen szeretettel sehol nem fogadták őket, mint itt Füzesgyarmaton. Reméljük, hogy egy új barátság kezdete is ez a találkozó, és mindenképp számítunk a folytatásra.

Csak egy szösszenet a végére: nagyon régen láttam ennyi mosolygós, boldog arcot Füzesgyarmaton mint ekkor. Már megérte! :)))

 

Veterán autó felvonulás, 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr743046520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása