Micsoda buli!...volt.
2011. július 11. írta: bozotvirag

Micsoda buli!...volt.

Behúzódva a "hűvös" 29 fokos szobába, úgy döntöttem, hogy összefoglalom a hétvégét. A bozótosban igen nagy volt a nyüzsgés, hiszen 11 éves kis városkánk, Füzesgyarmat szülinapját ünnepelte Füzes Fesztivál néven. A perzselő napsugarak sem tántorították el a sikoltozó tiniket, hogy rajongva csápoljanak Fluor Tominak, aki keményen végig énekelt fél órát, majd az őrjöngő tömegben, volt bátorsága autogramot osztogatni, mosolyogni, fényképeszkedni. Ezt követően egy teljesen mást stílust képviselő együttes- az Ismerős Arcok - koncertje következett. Nagyszerű zene, nagyszerű zenészek, elégedett közönség. A "nagyszerű"-t tekintve óriási volt a kontraszt, de mindenki megelégedésére zárult az első nap.

Nos, a szombati napot stílusosan úgy foglalnám össze, hogy "Tiszta erőből nyár"  A levegő forró, az oxigén tartalom minimális, a bicikliülésen ha megéheznél tükörtojást lehetne sütni. A helyi értékeink: népdalkör, néptáncosok, társastáncosok, mazsorettek, rock banda, kitartásból jelesre vizsgáztak az embert próbáló időben. Este felé már néhány fokot engedett a forróság, és végre jött a nézősereg is. Igazi csemege várta a közönséget, a teljes zenekarát felvonultató Bon-Bon együttes személyében. Pillanatok alatt megfogták a közönséget, együtt énekeltük a jól ismert slágereket, a hangulat csak fokozódott. Miután a torkok kiszáradtak az énekléstől, no meg a forróságtól, úgy láttam a vendéglátósoknak bőven volt munkája. Hűteni kellett a szervezetet. :) A nap zárásaként, a hab a tortán, az R-GO együttes készülődött. Pontban 23 órakor Szikora Robi egy égő fáklyával berobbant a színpadra és kezdetét vette a mindent elsöprő show. Volt dzsungeles csikidam, sima csikidam, ballagó katona és végül a ráadás hungáriás blokk. Majd két óra őrület, show és fantasztikus zene! Óriási volt!

Forróság, rengeteg ember, boldog arcok. Ilyen volt a hétvége az alföldi bozótosban, Füzesgyarmaton. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bozotvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr1003058177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása